Многу јако видео: Слика во слика во слика во слика…и така до бесконечност


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Станува збор за дигитално изработена слика која во себе крие друга слика, која во себе крие друга слика…и така речиси до бесконечност. 😀