Мислеше нема да стигне до нив: Батката ја потцени стравичната лавина (снимка)

Типот снимаше стравична лавина на планината Тијан Шан, во Киргистан. Мислеше дека „ѕверот“ нема шанси да стигне до нивната туристичка група планинари. Ама, ја потцени лавината.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harry Shimmin (@harryshimmin)