Местенката со која Кристијано Роналдо го извадија од памет


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Секоја година Роналдо снима многу рекламни спотови, па тоа веќе му е некој вид на рутина, но ретко, веројатно никогаш не го местат вака, па не е навикнат на вакви шок местенки.