Славни

Мел Б од Spice Girls целосно го загуби видот?

Бившата припадничка на некогаш планетарно популарната женска група Spice Girls, Мелани Браун ппопозната како Мел Б итно била хоспитализирана откако ненадејно го загубила видот и на двете очи. Пејачката е однесена на испитување во една болница во Лондон.

Британските медиуми пренесуваат дека на 43-годишната Мелани ѝ се слошило додека била во својот дом и дека нејзиното семејство веднаш повикало Брза помош. Мелани повторувала само дека „ништо не гледа“.

Пејачката инаку пред дваесетина години ласерски се обидела да ја намали диоптријата, но откако операцијата тргнала во лош правец таа трајно го загубила видот на левото око. Но, сега Мелани се пожалила дека не гледа ништо ниту на десното око и дека „ослепела“.

Advertisements
To Top