Машината на дело: Со „Сто кец“ нема играчка, дури и на снег


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Зимска реклама за моделот 101 од асортиманот на Застава снимена на почетокот од 1970-те години.