Маса со „водопад од моливи“ (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Не дека има некаква повисока смисла да уништиш илјадници моливи за ова и вака, ама ефектот е многу јак.