Славни

Мамиќ доби супер атрактивна кума која ги „украде“ сите погледи! (ФОТО)

На свадбата на Марија и Тија Мамиќ најмногу внимание привлече атрактивната манекенка, иначе сопруга на поранешниот портпарол на Партизан, а сега нова кума во семејството Мамиќ.

Повеќето српски медиуми пренесуваа дека Вишња е од Панчево, но она што е помалку познато е тоа дека Вишња во Панчево пристигнала од Хрватска во 1995 година, но за тие денови таа не сака да зборува.

„Кај мене диети не постојат. Се обидов неколку пати, но немав успех. Бев многу недисциплинирана до неодамна, но потоа сфатив дека комбинацијата на здрава исхрана и редовно занимавање со физички активности сепак дава најдобри резултати“, изјави Вишња.

Во продолжение погледнете како изгледа нова супер атрактивна кума на Здравко Мамиќ.

 

??? @simonaantonovic ?

A post shared by Visnja Vjetrovic (@vishhnja) on

#makeup @simonaantonovic ?

A post shared by Visnja Vjetrovic (@vishhnja) on

Lunch ?

A post shared by Visnja Vjetrovic (@vishhnja) on

Advertisements
To Top