Магнет сте за лоши момци: Ова се трите причини зошто тоа е така?!


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Кој и да е лош тип на момче во прашање, аки таквите секогаш ве наоѓаат вас, време е да се запрашате дали проблемот е навистина во нив. Ние кажеме дека не е, а знаеме и зошто секогаш паѓате на такви момчиња.

Се плашите да бидете сама

Ако поради страв од осаменост секогаш им давате шанса на момците кои вас никако не ве заслужуваат, запаметете дека е полно здравје да бидете само со него во врска, со некој кој вас ниту малку не ве почитува.

Сакате да менувате луѓе

Едно е да се даде шанса на накој кој не е совршен, а нешто сосема друго е постојано да бирате мажи кои сакате да ги поправите, бидејќи нешто им недостасува. На таквите често им недостига и потреба да бидат добри кон личноста на која им се важни.

Имате синдром на грдото пајче

Ако мислите единставно дека не заслужувате некој кој ќе биде добар кон вас и дека не можете подобро од лошо момче кое ви нанесува болка, тогаш дефинитивно страдате од овој синдром.