Музика

Маестро Стефановски: Инструментална верзија на „Молитва за Магдалена“ од Драгојевиќ

Фантастична инструментална изведба на македонскиот и светски мајстор на гитарата, Влатко Стефановски, на култната балада од Оливер Драгојевиќ, „Молитва за Магдалена“, со извонредна оркестарска поддршка. Буквално ја отплака на гитарските жици. Секоја чест, маестро!

Advertisements
To Top