Луксуз, луксуз и уште луксуз: Ѕирнете во „пентхаусот“ од Доналд Трамп


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Толку многу злато и луксуз ретко се гледаат на едно место. Единствено можеби уште само кај арапските шеици. Дури и играчките од синот на Трамп се приказна за себе.

15.7.tramp-penthaus

Ентериерот во домот на Трамп го осмислил архитектот Анџело Доњија на почетокот на 80-те. Апартманот е дел од Кулата Трамп во Њујорк Сити, на Петтата авенија.

15.7.tramp-penthaus1

15.7.tramp-penthaus2

Топли неутрални бои преовладуваат во апартманот што е дизајниран во рококо стил од 18-от век. Има многу раскошни детали и премногу злато.

15.7.tramp-penthaus3

15.7.tramp-penthaus4

И играчките на синот на Трамп демонстрираат љубов кон луксузот. Како и таткото, така и синот има персонализирани играчки.

15.7.tramp-penthaus5

15.7.tramp-penthaus6

15.7.tramp-penthaus7

15.7.tramp-penthaus8