Хотел со нула ѕвезди: Соба без ѕидови и со најубавиот поглед на светот!


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Овој хотел нема ни ѕидови, ни водам ни купатило, ни плахари, а луѓето сепак плаќаат 250 евра за ноќевање и чекаат во ред за да го букираат.

Имено, „The Null Stern Hotel“ се наоѓа на швајцарските Алпи на висина од скоро 2000 метри и уреден е скромно, што не може поскромно.

21.07soba2

Станува збор за отворена соба, кои ја осмислија концептуалните уметници Франк и Патрик Риклин за еден уметнички фестивал, на кој го воодушевија посетителите и добија идеја за добар бизнис.

„Собата“ поставена високо во планината ви овозможува да ја доживеете природата на досега невиден начин – со удобност и мек кревет. Притоа, ова што го нема во материјалот, оваа соба го компензира во услугата.

21.07soba3

Имено, за 250 евра ќе добиете и пијалок за добредојде, приватен батлер и доручек.

Дали би се решиле на една ваква авантура?

21.07soba4