Луд и опасен потфат: Погледнете како Хрвати лансираат буриња во воздух


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Обичајот е уште познат и како „летечка свиња“, а е традиционален во Загорје и го прават за Велигден и некои други празници.