Љубовта не познава граници: Погледнете што овој 84-годишен Италијанец и направил на бившата


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Поднесена е пријава против 84-гидишен Италијанец кој и нанел штета на жената која одлучила да му раскине.

Несреќникот за да и се одмазди  подметнал пожар во нејзиниот стан на местото Чечина, јужно од Рим.

Вдовецот бил неколку години во врска со жената која одлучила да прекинат, но тој никако не сакал да го прифати и постојано ја следел. Жената поради тоа засолниште често барала кај своите деца.

Кога ја видел дека нема да ја придобие, го запалил станот во кој за среќа таа не била во него. А за секој случај му заплениле и 2 пушки кои ги поседувал.