Лов на богатство: Лесно до многу награди, меѓу кои и 500 евра!!!

Лов на богатство

Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Од денес, 01.07. официјално започна долго најавуваниот Treasure Hunt во Скопје, или Лов на богатство, организиран од YouTube каналот BMG Network. Конечно е познато се, кога, како, награди и слично. Како што објавуваат од BMG Network, правилата на Treasure Hunt се многу едноставни и лесни. Може да учествуваат сите!!! На територија на Град Скопје, тимот на BMG Network има сокриено 50 ваучери со различни награди. Ваучерите се пластифицирани, со цел да издржат различни временски услови. На секој ваучер има реден број, име на наградата и QR код, Со скенирање на QR кодот ќе ви излезе прашалник кој треба да го пополните со оставање на вашите податоци. Ќе бидете контактирани и информирани за начинот на кој можете да ја подигнете наградата.

Каде да ги барам ваучерите?

Секој ден за време на траењето на Treasure Hunt – Skopje ’23, ќе излагаат видеа на YouTube каналот BMG Network, кој ќе содржат значајни информации за тоа каде се скриени ваучерите. Во секое видео ќе има помош инфо за еден или два ваучери.

Какви награди можам да освојам?

На секој ваучер е напишана наградата која ќе ја добиете со скенирање на тој ваучер. Има вкупно 50 награди, од кои пет награди се парични.
  • 1×500€
  • 1×300€
  • 1×200€
  • 2×100€
  • 10 Брендирани блузони
  • 10 Брендирани маици
  • 6 Брендирани power bank
  • 12 Bрендирани Water bottle
  • 7 Брендирани чадори
За подетални прашања, можете да се обратите на нашиот е-маил: [email protected], или со коментар на некое од видеата на каналот BMG Network. Среќно!!!