Видео

Лисица со беснило – многу морбидна снимка

Корисник на видео платформата LiveLeak објави прилично морбидно видео од побеснета лисица која му се појавила на неговата влезна врата.

Типот ја снимил лисицата болна од беснило како се обидува да влезе во куќа, гризејќи и лижејќи го стаклото на вратата, цело време превртувајќи ги очите.

Животното, очигледно на големи маки, не чувствува никаков страв од луѓето, како што чувствува секое здраво животно, тука има само едно на ум: да влезе внатре и да искаса некој или нешто.

Беснилото е смртносна заразна болест која се пренесува преку заразена плунка, и за неа не постои лек.

Advertisements
To Top