Славни

Лидија Бачиќ се пофали со жешки необјавени фотки од нејзиниот календар

Атрактивната балканска ѕвезда Лидија Бачиќ се пофали со неколку досега необјавени фотки кои беа направени во рамки на фото сесијата за нејзиниот календар за 2019 година.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE??Singer? (@lidijabacic_lile) on

Со овие фотографии Лидија го најави својот нов календар за претстојната 2020 година, кој веруваме ќе биде еднакво провокативен и атрактивен како и овогодинешниот.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE??Singer? (@lidijabacic_lile) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE??Singer? (@lidijabacic_lile) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE??Singer? (@lidijabacic_lile) on

Advertisements
To Top