Лариса со своите облини ги замолкнува и најпребирливите

Лариса Танасоиу е романска блогерка, фитнес убавица и студентка на Правен факултет. Родена е на 3 март, 1990 година и денес живее во Букурешт.

Лариса ги сака луѓето и сака интеракција со нив, а вели дека лесно склопува пријателства со оние со кои дели исти интереси. Ужива во природата и во долгите прошетки, а спортот претставува најважен дел од нејзиниот живот, па настојува да живее здраво.

Убавата Романка е оптимист во животот кој никогаш не се откажува од ништо, а блогот го отвори исклучиво за да ги инспирира другите да станат подобри и да ги сподели своите животни совети кои ја прават посилна.