Купувач нападнал вработен во „Кам“ (снимка)

Видеото кое го објави А1 е снимено во КАМ маркет во Дебар Маало. Инцидентот се случил кога мажот кој го нападнал вработениот влегол во маркетот без заштитна маска, а вработените љубезно му рекле да стави маска за да ги запази протоколите против ширење на Ковид-19. Тогаш човекот станал агресивен.