Музика

Култната „Shine On You Crazy Diamond“ од Pink Floyd отсвирена од мандолински оркестар

Под диригентската палка на маестро Борис Багер, во аранжман на Марија Багер, отсвирена од Михаел Рубер и мандолинскиот оркестар од Етлинген. Уживајте!

Advertisements
To Top