Крадење точак среде бел ден од пред кафуле во скопско „Дебар маало“ (видео)


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


Точакот беше оставен незаклучен (катастрофална грешка кога е Скопје во прашање), а сопственикот седеше во летната тераса од кафулето „Синдикат“ и го имаше пред очи велосипедот. Велосипедот кој е украден е тој на фотографијата погоре. Ако некој има некаква информација, нека пише или пријави во полиција.