Космодиск за ЛеБрон Џејмс – Кари „му ја скрши“ кичмата (видео)


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Го прошета по тавани, јако го дриблаше, го лажеше „како мало дете“ и на крај, за да биде најслатко, поентираше со влез и положување, побрз од џинот кој се обиде и да го блокира. Еве го дуелот на Стивен Кари и ЛеБрон Џејмс.