„Копаничарството – уметност на дрво која полека изумира“ – одлична видео-репортажа на ВИДИ ВАКА


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


Горан Бошковски од Велес ја продолжува долгата традиција на копаничарството во македонската култура.