Видео

„Која жена прокле мене“ – новогодишно среде Скопје, на плоштад

Среќна нека биде следната што иде, драги луѓе. И да заборавиме и надминеме сè лошо и грдо од оваа што изминува. Само, не вака. 😀

Advertisements
To Top