Кој седи тука во Собранието?


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Се надеваме дека е чајче. Оти Pepsi сигурно не е, а она другото ептен нема смисла да биде. 😀