Кој друг, ако не Дибиров: Најдобриот гол на „Фајнал 4“ 2019 во Келн


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Не дека останатите четири не се доволно атрактивни и добри, ама најдобар опис на она што го направи Тимур Дибиров со неговиот „топ 1“ погодок на „Фајнал4“ оваа година е коментарот на спортскиот коментатор на изборот на „топ 5“ погодоци од финалниот викенд во Келн: „Добро што доаѓа лето бидејќи ќе ни треба цело тоа време за да сфатиме како му успеа ова“.