Славни

Со кого се бакнува Малиа Обама?

Малиа Обама, ќерката на бившиот американски претседател, Барак Обама, ја снимија како разменува бакнежи со анонимен дечко и пшуши цигара за време на колеџ натпреварот меѓу Харвард и Јејл.

Ова второво веројатно нема многу да ја бендиса нејзината мајка, која е гласен противник на пушењето.

To Top