Кога велиме дека не е секој за функционер и фотелја – и на вакви мислиме

Еве да речеме дека не му е јасно како се користи „современата гаџетерија“ (очигледно за него премногу современо е ова парче технологија). Не е срамно да прашаш ако не знаеш – но, добро, еве ќе преминеме и преку таа негова суетна бариера.  Ама, мајка му стара, па можеше барем ушите сам да си ги погодиш бе, друже?