Кога новинарот ќе запне да добие одговор – Колинда знае вака (видео)


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Упорноста на новинарот на хрватската телевизија Н1, Хрвое Крешиќ, со инсистирањето претседателката на Хрватска, Колинда Грабар-Китаровиќ, да му одговори на прашањето кое го поставуваше, очигледно ја изреволтира претседателката, па таа му го зеде микрофонот од раката.

„Ви благодарам многу на прашањето. Ви одговорив на сè“, изјави претседателката не пуштајќи го микрофонот од рацете на новинарот Крешиќ.