Кога на градежните работници ќе им здосади на работа (видео)


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Нема претуркување на денот кога е во прашање физичка работа без да има малку забава и смеја. Овие решија да играат „Погоди го кртот“ за да се опуштат од напорната работа.