Кога мравките напаѓаат


Германија пред елиминација!? - 8 ден ↓↓↓Се собрале мравките и решиле да изградат висечки мост со кој ќе се префрлат до утврденото живеалиште на нивните смртни непријатели – стршените. Се собрале илјадници, можеби и милион. Заедно и сложно. Еве како изгледа тоа кога мравките напаѓаат.