Кога ќе сфатиме дека треба ВАКА, тогаш ЌЕ НЀ БИДЕ како народ


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Засега уште сме до првиот дел од видеото. Ни фали тоа второто. Кога ќе достигнеме таков степен на освестување, може да не биде како народ и држава.