Кираџија од пеколот – оставил лом зад себе и „исчезнал во акција“


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


Зад себе оставил еден куп секс играчки, цели ѕидови од пивски лименки (да бил паметен братов, ќе лапал спонзорство од пиварницата и тоа јако), но си ги зел со себе секс куклата и телевизорот. Она што го оставил во изнајмениот апартман пред да „исчезне во акција“ малку е да се нарече ѓубре. Конкурира за депонија.