Ким, златна, што си се стегнала така?


1/8 финале на СП: Мегваер пак е главна тема - 15 ден ↓↓↓Убиствено бомбастичните облини се главниот заштитен знак на Ким Кардашијан и таа добро го знае и го наплаќа тој факт. Но, од време на време самата се издава дека посегнува по дополнителна помош кога сака да ги „заузда“ малку за да не оддаваат реален впечаток дека се навистина големи.

Сопственичката на еден од најпознатите газови на светот и обожавателка на тесни и кратки модни комбинации (и покрај бомбастичните облини кои е тешко да ги „прибере“ во такви парчиња облека) сериозно стравува дека папараците понекогаш ќе фатат некој недостаток на нејзиното тело, па често посегнува по мидер за кој славните дами не сакаат да зборуваат – Spanx.

Станува збор за стегачка долна облека која ги „пегла“ сите вишок и несакани неправилности на телото. Токму таков додаток носеше Ким под своето тесно и кратко фустанче од латекс, кое пред фотографите постојано го повлекуваше надолу, со цел да ги прикрие затегнувачките гаќи со боја на кожа.