Ким ги собра бившите „ангели“ на Викторијас Сикрет – комбинацијата беше епска

Ким Кардашијан ги ангажираше бившите „ангели“ на Викторијас Сикрет: Тајра Бенкс, Хајди Клум, Алесандра Амбросио, Кендис Свонпул кои позираа за нејзиниот нов проект.