„Killing In The Name“ од Rage Against The Machine отсвирена на детски играчки


1/8 финале на СП: Мегваер пак е главна тема - 15 ден ↓↓↓Многу јака инструментална „кавер“ верзија на култниот хит „Killing In The Name“ од хард-рок бендот Rage Against The Machine отсвирена на детски верзии на музички инструменти и играчки.

Баткиве се многу добри во овој вид на „кавер“ изведби и повеќе култни хитови од разни музичари и бендови можете да слушнете на нивниот YouTube канал THE WACKIDS.