Славни

Кетрин Зита-Џонс во новиот филм во лезбејско издание, а и шмркаа и кокаин на гради

Кетрин Зита-Џонс ја игра главната улога во новиот филм Cocaine Godmother. Таа ја има улогата како шеф на нарко-пазарот во Мајами во 70-80-те години од минатиот век

48-годишната глумица се појавува во лезбејска сцена со норвешката глумица Џени Пелицер. Пелицер во неколку сцени се појавува гола, а интимните делови и се скоро непокриени.

Во филмот, се верува дека Гриселда (Кетрин) во текот на животот нарачала најмалку 200 убиства. А на крај пред месарница во Колумбија ја убива непознат сторител на мотор.

Кетрин за потребите на филмот ја зголемила нејзината телесна тежина.

To Top