Кели Брук повторно чести со топлес фотки


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Кели Брук позираше за календар во мошне провокативни пози и уште еднаш покажа и докажа дека е горда газдарица на едни од најсексапилните природни облини на денешницава.

18-12-kelly1

Овие две фотографии се објавени како најава за календарот, а се надеваме дека на почетокот на годината, ќе се објават и останатите 10 фотографии, по една за секој месец.

18-12-kelly2