Жешко

Кароилин Вриленд – „агентка за провокација“

Кога фатално заводливата и жешка Каролин Вриленд ќе одработи некоја модна кампања или промотивно рекламно видео – работата е завршена на најпрофесионален и најпровокативен можен начин.

Бујна, хипнотизирачка, со провокативна елеганција – Каролин точно знае како треба пред камерите и објективите. Овој пат еве ја во рекламно видео за луксузната и заводлива долна облека од брендот Agent Provocateur.

To Top