„Какви се овие времиња?“ – нова песна на Дарио


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Музика и текст: Дарио Панковски, соработник на текст: Андреа Панковска, аранжман: Кристијан Габроски, видео: AleXanDeR.