Славни

Каква храна преферираат новиот претседател на САД Трамп и сопругата Меланија?

За разлика од нивните претходници, Барак и Мишел Обама кои јавно се залагаа за здрава исхрана, новиот американски претседател има поинакви навики кога станува збор за исхраната.

9-11-melanija-tramp13

Американските магазини за време на кампањата објавија дека помеѓу Доналд и Меланија Трамп има голема разлика во исхраната, затоа што сопругата која е поранешна манекенка, отсекогаш била на строг режим со здрава храна, а повеќе пати има зборувано за нејзиното дневно правило според кое задолжително секој ден јаде седум парчиња различно овошје.

10-11-donald-tramp-hrana1

Сепак, нејзиниот сопруг не ја прати во здравите навики и како што самиот признал. Тој е повеќе навлечен на брза храна и не внимава многу што јаде и внесува во организмот.

10-11-donald-tramp-hrana2

На ова негово тврдење, дел од корисниците на социјалните мрежи низ шега коментираа дека тој ќе го подигне холестеролот на Америка.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top