Авто мото

Како во војна: Вака звучат од блиску 700 коњски сили на 6-литарски V12 мотор

„Гаражно“ тестирање на Lamborghini Aventador – обратете внимание на моментот кога ќе почне да потпукнува издувната инсталација.

Advertisements
To Top