Вебкафе

Како успеа? Возач влезе во стоматолошка ординација на втори кат!

Две лица се повредени откако возачот под  дејство на дрога „влета“ во стоматолошка ординација која се наоѓа на вториот спрат од куќата.

Полицијата известува дека возачот на оваа невообичаена несреќа во сообраќајниот остров удрил со голема брзина.

Со него во автомобилот се наоѓало уште едно лице, а двете лица поминале со полесни повреди. На терен излегоа припадниците на противпожарната служба и со посебна дигалка успеаа да го извлечат автомобилот од ординацијата.

To Top