Како успеа да го преживее овој жесток „карамбол“?!


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Снимката од безбедносна камера во Бразил прикажува вистинско чудо кое се случи во Сао Паоло.

Во моментот кога еден автомобил излегуваше од паркинг местото, од позади налета забрзан мотоциклист кој странично удри во автомобилот и буквално летна од сударот, летајќи неколу метри, за пред да падне да се удри во предницата од еден камион кој идеше од спротива. Како го преживеа ова, само тој и пар други виши сили знаат.