Како издржа Волк да не ја предаде борбата на овие цврсти давења? (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Ова се натчовечки напор, сила, упорност и издржливост. Наградата за нив на крајот беше – шампионски триумф.