Славни

Како да не се заљубите во ваква „амазонка“

Родена е во Украина, но веќе не живее таму. Всушност, денес е насекаде, благодарение на Инстаграм. 5 милиони следбеници на оваа социјална мрежа не се зафрканција.

A post shared by Julia Gilas (@juliagilas) on

Јулија Гилас, чисто за информација, не е родена со вака совршено тело, туку напорно и посветено работела за да ја достигне и да ја одржува оваа форма.

A post shared by Julia Gilas (@juliagilas) on

Не е многу воодушевена од фраерите кои ја водат на вечера. Сепак, има вкус за мажи, а тој подразбира: самодоверба, уредни нокти и облека која им стои.

A post shared by Julia Gilas (@juliagilas) on

A post shared by Julia Gilas (@juliagilas) on

A post shared by Julia Gilas (@juliagilas) on

A post shared by Julia Gilas (@juliagilas) on

A post shared by Julia Gilas (@juliagilas) on

A post shared by Julia Gilas (@juliagilas) on

To Top