Кај некого се разбудила фантазијата: Џиновски велосипед, претворен во огромен – пенис! (фото)


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Џиновскиот веслосипед кој е креиран да ја претстави големата трка низ Британија преку ноќ беше претворен во огромен повеќеметарски – пенис!

Во текот на трката на ридот Кепстон бројните гледачи и мештани беа изненадени кога место познатата креација се најде нешто ново и неочекувано. Велосипедот кој бил направен од картон и рециклирана пластика добил сосема нов облик.

Кординаторот на целата приказна Сет Конвеј истакна дека ова било сосема поинакво „будење“.

„Безборано будење со уништен велосипед. Новата креација подигна голема прашина, но и привлече и медиумско внимание, па сега сите знаат дека некогаш тука стоел голем велосипед“, изјави Конвеј.