Славни

Јокиќ и Дончиќ ги бива и за фудбал

НБА ѕвездите Никола Јокиќ и Лука Дончиќ покажаа дека не само што се одлични кошаркари кои знаат како треба со кошаркарската топка, туку со истата ги докажаа и нивните фудбалски вештини.

Advertisements
To Top