Јојо повторно сака да ви (по)каже нешто


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Наспроти љубителите на природни женски облини кои се противат на било каква вештачка корекција на истите, сè поголем е бројот на оние на кои не им пречи дали естетската хирургија замешала прсти во нечиј „граден“ или поинаков женски сексапил.

А Јојо фон Саут или само Јојо Бејби тоа добро го знае и го користи на Инстаграм. Доказот доаѓа во форма над 5 милиони следбеници кои ја „мерачат“ на оваа социјална фотографска платформа. А кога публиката го сака тоа, кои сме ние да судиме. Наше е да споделиме.