Јога за парови во реалноста – смеа „до даска“

Кога ќе гледате некои од совршените потези од јога за парови, пред да се обидете да ги практикувате дома со вашиот партнер/партнерка или со некој другар/другарка, сетете се на ова видео – вака тоа многу поверојатно ќе изгледа во реалноста.