Јемелјанова е сон на секоја машка фантазија


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Бујната Сабине Јемелјанова е фотомодел од латвиско потекло. Родена е на 10 јуни, 1991 година во градот Јелгава, додека последните неколку години живее и работи во Лондон.

Зборува англиски, руски и латвиски. Гламурозната Латвијка истакнува дека моделингот е нејзина страст и дека ужива во својата работа.

Благодарение на секси облините кои се слабост на секоја машка фантазија, Сабине никаде не поминува незабележано.